FAMILY CORNER NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 848 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Corner Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:15 pizza
23 mei 2024 om 7:10 Zoals eerdere keren, mooi op tijd, vriendelijke bezorger en alles was weer heerlijk
20 mei 2024 om 22:41 Zoek niet verder. Dit is wat je wilt. Beste kapsalon van Nijmegen. Niet zo’n zompige, vette bak met smurrie zoals bij de andere toko’s. Ook de beste pizza’s hiero!! Lekker optijd bezorgd ook. Brand nog net nie me klauwen zo warm is het.
19 mei 2024 om 19:33 40 min telaat volgens afspraak
18 mei 2024 om 20:13 - aanpassing wat wij wilden waren goed. -mooie porties
10 mei 2024 om 23:15 Veel te kleine porties
1 mei 2024 om 6:50 Lekker maar , Durum moet je extra groenten bijvraagen anders is het zonder groenten ,
29 apr 2024 om 16:20 Altijd lekker :)
28 apr 2024 om 22:21 Heerlijk gegeten en snelle bezorging!
28 apr 2024 om 7:18 De aangegeven tijd klopte precies in de app. Ze belden me netje zodat ik naar buiten kon lopen. Het eten was super lekker warm en zag er goed uit. Milkshake was na het eten nog steeds een lekkere milkshake.
22 apr 2024 om 21:09 Was lekker
10 apr 2024 om 10:05 Iets later dan gevraagd, kapsalon altijd top, pizza was goed